Skriv ut / Spara till pdf
Översyn
Win Win Säljkonsult

Sammanfattning

En modern och snygg sajt. Bra disponerad med bra och relevant innehåll. På en vanlig dator ser det mycket bra ut. Sidan är responsiv och anpassar sig därför också snyggt till mobila enheter. Dock med vissa brister.

Översyn Win Win Säljkonsult


Warning: Undefined variable $counter in /home/ebornint/smartdocs.se/wp-content/themes/dokument/single-oversyn.php on line 53

Allmänt

Föreslagna åtgärder:
Tid:
  • Justera Radavstånd
Jag kan tycka att radavståndet på sajten är lite väl stort. Ett minskat radavstånd skulle se bättre ut.
1 tim
  • Bilder aningen mörka
Sajten har snygga avdelningsbilder och slidebilder på startsidan. Dock kan jag tycka att flera av dem skulle må bra av att ljusas upp en aning.
2 tim
  • Lägg till Google Analytics
Skapar möjlighet att få besöksstatistik på din sajt. En gratistjänst från Google som ger dig tillgång till mycket detaljerad statistik. Rekommenderas starkt.
1 tim
  • Öka säkerheten mot hackerattacker
Wordpress har i grunden ett ganska bra skydd mot intrång av hackare men det finns ett antal åtgärder man kan göra för att göra sajten ännu säkrare.
1 tim

Mobilt läge

Föreslagna åtgärder:
Tid:
  • Justera menyn
När man tittar på sajten från en mobiltelefon så ersätts huvudmenyn av en drop-down variant. Av någon anledning hamner hela denna menytext långt till höger. Ser lite märkligt ut. Bör vänsterställas.
1 tim
  • Lås huvudmenyns position
Nu följer huvudmenyn med när man scrollar sidan. Genom att låsa dess position så stannar huvudmenyn alltid kvar och du kan lätt navigera till en ny sida utan att behöva scrolla upp till toppen av sidan.
1 tim
  • Justera sidmarginal, ta bort textspärrning
på en mobiltelefon känns sidmarginalen onödigt stor. Minska den och mer text får plats. texten är också spärrad fär att få jämn högermarginal men orsakar stora luckor i texten viket inte ser bra ut.
1 tim

Mobilt läge – Sida Bakgrund

Föreslagna åtgärder:
Tid:
  • Justera bakgrundsboxar
På sidan Bakgrund finns innehållet inlagt i olika boxar. På en mobiltelefon krävs det att man swipar med fingret för att kunna läsa allt innehåll i en sådan box. Detta är dock inte helt uppenbart och här finns risk att man missar innehåll. Och även om man fattar att man måste swipa så är det ganska omständigt. Under punkten 'Utmärkelser' krävs dessutom att man swipar fram och tillbaka för att kunna läsa all text. Ingen bra lösning. Här behöver boxarna byggas om så innehållet staplas på varandra istället för att det ska behövas swipas fram.
4 tim

Sökoptimering

Vi använder oss av SEO-företaget Top Visibles analysverktyg för att se hur olika relevanta sökord är optimerade på er sajt. Varje sökord får en poäng mellan 0 och 100, där 100 är det optimala. Att få 100 poäng på varje relevant sökord är mycket svårt men man bör iallafall ligga över 70 på de mest relevanta sökorden. Detta för att öka sina chanser att komma högt i google-sökningar.
Sökord:
försäljning
44 av 100

telemarketing
36 av 100

säljcoaching
44 av 100

säljutbildning
36 av 100

Samtliga testade sökord har en poäng under 70 och är i behov av att optimeras.
Föreslagna åtgärder:
Tid:
  • Sökoptimering
5 tim

Detta dokument är framtaget med Ei Smartdocs, ett smartare sätt att skapa företagsdokument. Med Ei Smartdocs skapar du på nolltid professionella affärsdokument direkt i din webbläsare. Snabbt, enkelt och tillgängligt överallt. Läs mer på www.smartdocs.se.