Skriv ut / Spara till pdf
Översyn

Sammanfattning

Plats för sammanfattning

Översyn


Warning: Undefined variable $counter in /home/ebornint/smartdocs.se/wp-content/themes/dokument/single-oversyn.php on line 53

Generellt

Föreslagna åtgärder:
Tid:
  • Nytt modernt utseende
Sajten känns inte helt uppdaterad rent utseendemässing. En ny ”platt” design med mer raka linjer utan skuggningar känns mer up-to-date 2014. Förslag på ny look, se bilaga 1.
16 tim
  • Responsiv design
Responsivitet gör att sajten skalas efter skärmstorlek vilket gör att sajten ser bra ut och är lättnavigerad även på telefoner och läsplattor. I takt med att mobilsurfningen stadigt ökar känns responsivitet alltmer angeläget.
16 tim
  • Lägg till Google Analytics
Skapar möjlighet att få besöksstatistik på din sajt. En gratistjänst från Google som ger dig tillgång till mycket detaljerad statistik. Rekommenderas starkt.
1 tim
  • Öka säkerheten mot hackerattacker
Wordpress har i grunden ett ganska bra skydd mot intrång av hackare men det finns ett antal åtgärder man kan göra för att göra sajten ännu säkrare.
1 tim
  • Mjuka Rollovers
En liten detalj man kan göra för att få sajten att kännas lite modernare är att lägga en svag intoning när
man gör över menyvalen i menyn. Som det är nu byter den färg direkt. Genom att låta färgbytet anime- ras över ca 0.2 sek ger in mjukare känsla i navigeringen och ett modernare uttryck.
1 tim

Sökoptimering

Vi använder oss av SEO-företaget Top Visibles analysverktyg för att se hur olika relevanta sökord är optimerade på er sajt. Varje sökord får en poäng mellan 0 och 100, där 100 är det optimala. Att få 100 poäng på varje relevant sökord är mycket svårt men man bör iallafall ligga över 70 på de mest relevanta sökorden. Detta för att öka sina chanser att komma högt i google-sökningar.
Sökord:
För att sidan ska vara bra sökoptimerad bör toppsökordet har en poäng på minst 80 eller högre. De övriga sökorden bör har en poäng över 50. Slutsats: Sidan bör sökoptimeras.
Föreslagna åtgärder:
Tid:
  • Sökoptimering
5 tim

Detta dokument är framtaget med Ei Smartdocs, ett smartare sätt att skapa företagsdokument. Med Ei Smartdocs skapar du på nolltid professionella affärsdokument direkt i din webbläsare. Snabbt, enkelt och tillgängligt överallt. Läs mer på www.smartdocs.se.